Achitarea comenzii și serviciilor de livrare se efectuaiază prin una din următoarele metode:

1. Cash la livrare
Pentru achitarea la livrare în numerar, în momentul înregistrării comenzii indicați modalitatea de achitare „ Cash la livrare”. Toate documentele financiare necesare vor fi prezentate dumneavoastră de către curier odată cu primirea comenzii. Achitarea poate fi realizată numai în lei moldovenești, în strictă conformitate cu prețul indicat în bonul de casă sau bonul de marfă.

2. Card bancar
Achitarea comentzii cu cardul bancar o efectuați on-line la etapa finalizării comenzii , plata e primita prin sistemul de plăți S.A.«Victoriabank». Sunt acceptate cardurile emise sub siglele VISA și MASTERCARD. Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru astfel de plăți. Tranzacțiile se efectuează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente a cardului, în cazul în care acesta este asociat unui cont în altă monedă decât leul (MDL). ELECTRO MAGAZIN SRL nu păstrează nici un fel de detalii cu privire la card.

3. Transfer bancar

Pentru achitarea mărfii prin transfer bancar, persoanelor juridice după înregistrarea comenzii li se va transfera nota de plată pe e-mail. Nota trebuie să fie achitată în decursul a trei zile bancare. Livrarea va fi efectuată după primirea banilor pe contul nostru bancar. Pentru accelerarea procesului de primire a comenzii, vă rugăm la scurt timp după efectuarea transferului mijloacelor băneşti să expediati pe adresa de email info@electromagazin.md un email cu data transferului şi numărul comenzii dumneavoastră.

NOTE:

  • După înregistrarea comenzii, selectînd achitarea on-line “Card bancar”, Utilizatorul va trece pe pagina plăților protejată S.A.«Victoriabank» web.vb24.md, unde el va trebui să întroducă datele cardului său bancar.
   S.A.«Victoriabank» protejează și prelucrează datele cardului bancar al Utilizatorului după standardul PCI DSS. Transmiterea informației în portalul plăților se efectuează cu utilizarea tehnologiei de criptare SSL. Transmiterea ulterioară a datelor se efectuează prin rețele bancare închise, care au cel mai inalt nivel de fiabilitate. S.A.«Victoriabank» nu transmite datele cardului Utilizatorului către ELECTRO MAGAZIN SRL sau altor părților terțe. Pentru autentificare adăugătoare a deținătorului cardului se folosește protocolul 3D Secure. În cazul în care Banca Utilizatorului suportă tehnologia dată, Utilizatorul va fi trimis pe serverul băncii pentru idenficare adăugătoare. Informații despre regule și metode identeficării adăugătoare Utilizatorul poate afla în Banca emitentă a cardului.
   La finisarea procedurii de achitare on-line, Utilizatorul automat primește cecul electronic pe e-mail, specificat de către Utilizator la înregistrare.
   S.A.«Victoriabank» garantează securitatea prelucrării a Plăților On-line. Toate operațiunile cu carduri de plată sunt executate în conformitate cu cerințele VISA International, MasterCard și altor sisteme de plată. La transmiterea informației sunt utilizate tehnologii speciale de securitate a plăților on-line cu carduri, prelucrarea datelor se face pe serverul high-tech sigur al companiei de procesare.
  • În caz de retur, mijlocele bănești se returneăză pe cardul de pe care a fost efectuată achitarea.
  • ELECTRO MAGAZIN SRL are dreptul să refuze Utilizatorului la înregistrarea Comenzii sub forma de plată “Numerar la livrare” în cazul în care Comenzile Utilizatorului înregistrate anterior nu au fost livrate din vina Utilizatorului. Spre exemplu, Utilizatorul nu a deschis ușa sau nu a răspuns la telefon la momentul livrării Comenzii, sau Utilizatorul a specificat adresa livrării greșită sau inexistentă etc.
Coșul meu
Close Lista mea de dorințe
Close Vizualizate recent
Catalog